(Junior) Onderzoeker

32-38 uur

Ben jij een beleidsonderzoeker (in de dop) met een sterke presentatie en een vlotte pen? Heb je inhoudelijke kennis van het beleidsterrein Arbeid en sociale zekerheid, Sociaal domein of Veiligheid en recht? Dan ben jij de onderzoeker die we zoeken!

Functie-inhoud
Als (junior) onderzoeker werk je aan onderzoeksprojecten op verschillende thema’s. Binnen projecten werk je in verschillende stadia van het onderzoeksproject. Je kunt verantwoordelijk zijn voor voorbereidende werkzaamheden, dataverzameling en -analyse, het organiseren en uitvoeren van (groeps)interviews en dossieronderzoek. Afhankelijk van je onderzoekservaring schrijf je rapportages en adviezen en houd je je bezig met acquisitie.

Functie-eisen
We zoeken een academicus met aantoonbare belangstelling voor beleidsonderzoek. Je hebt een promotie of (research)master en (tot ca. vijf jaar) ervaring in een commerciële onderzoek-/adviesomgeving op het beleidsterrein Sociale Zekerheid, Arbeid of Sociaal Domein. Uit je cv blijkt bovendien affiniteit met innovatieve onderzoeksmethoden en technieken.

Voor deze baan is een stevige persoonlijkheid van belang. Je bent klantgericht en gedreven en je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk. Verbaal ben je sterk, presenteren vind je leuk en in een discussie kun je snel schakelen. Van een meer ervaren collega verwachten we een relevant netwerk en ervaring met acquisitie.

Over ons
Regioplan levert beleidsonderzoek, beleidsadvies en (personele) ondersteuning bij de implementatie van beleid. Kijk op www.regioplan.nl om een beeld te krijgen van ons werk.

Bij Regioplan worden projecten in teams opgepakt, waarbij hard werken samengaat met een goede collegiale sfeer en ruime mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen. Het spreekt voor zich dat je bij ons inhoudelijk gedreven collega’s treft en gestimuleerd wordt om je professioneel verder te ontwikkelen.

Aanbod
Wij bieden een interessante startersbaan of doorgroeifunctie; je doet ervaring op met alle aspecten van onderzoek/advies en je kunt deelnemen aan een doorlopend intern trainingsprogramma. Je krijgt een mentor en in elk project werk je in een team met minimaal één ervaren onderzoeker/adviseur en/of projectleider. Je wordt een gelijkwaardige sparringpartner voor je collega’s en werkt met hen samen bij het verder ontwikkelen van een bepaald terrein. We dagen je uit om daarbij je ervaring, kennis, expertise en netwerk optimaal te benutten en verder te ontwikkelen.

We gaan een jaarcontract aan. Afhankelijk van jouw prestaties en ontwikkeling zijn er doorgroeimogelijkheden.

Regioplan is gevestigd op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station en daarom uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Reageren
Voor meer informatie kun je bellen met Sandra Winsser (Personeelsmanager) op telefoonnummer 020 – 5 315 323 of mailen sandra.winsser@regioplan.nl.

Wij ontvangen graag een brief van maximaal 350 woorden en een cv waaruit jouw vaardigheden en ervaring blijken. Je brief kun je richten aan sandra.winsser@regioplan.nl.

Reageren voor 15 april 2019.

De eerste gespreksronde is gepland op 18 en 19 april 2019, de tweede ronde op 23 april 2019.

Wij stellen geen prijs op acquisitie door bemiddelingsbureaus n.a.v. deze advertentie.