Onderzoeker Arbeid en sociale zekerheid

32-38 uur

Ben jij een ambitieuze onderzoeker op het beleidsterrein Arbeid en sociale zekerheid? Heb je een sterke presentatie en vlotte pen? Wil je met topcollega’s werken aan actuele beleidsvraagstukken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Functie-inhoud
Als beleidsonderzoeker voer je onderzoeksprojecten uit op het terrein van Arbeid en Sociale Zekerheid. Je werkt zowel zelfstandig als binnen onderzoeksteams, waarbij je ook de rol van projectleider kunt nemen. Je bent actief over de volle linie van de uitvoering van het project (van dataverzameling tot rapportage). Je bent gesprekspartner voor opdrachtgevers, schrijft offertes op aanbestedingen en onderhoudt actief je netwerk.

Functie-eisen
We zoeken een academicus met minimaal drie jaar ervaring in een (commerciële) onderzoek-/adviesomgeving op het beleidsterrein Arbeid en Sociale Zekerheid. Uit je cv blijkt diepgaande kennis van dit terrein.

Je bent klantgericht en gedreven, goed in de verbinding leggen tussen mensen, maar ook tussen onderzoek en de uitvoeringspraktijk. Je weet wat er speelt in het veld en kent de vragen van de actoren. Je beschikt over een relevant netwerk en hebt bij voorkeur enige ervaring met acquisitie. Verbaal ben je sterk, presenteren vind je leuk en in een discussie kun je snel schakelen.

Over ons
Regioplan levert beleidsonderzoek, beleidsadvies en (personele) ondersteuning bij de implementatie van beleid. Kijk op www.regioplan.nl om een beeld te krijgen van ons werk.

Bij Regioplan worden projecten in teams opgepakt, waarbij hard werken samengaat met een goede collegiale sfeer en ruime mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen. Het spreekt voor zich dat je bij ons inhoudelijk gedreven collega’s treft en gestimuleerd wordt om je professioneel verder te ontwikkelen.

Aanbod
Wij bieden een interessante (door)groeifunctie. Je bent een gelijkwaardige sparringpartner voor je collega’s en werkt met hen samen bij het verder ontwikkelen van het terrein Arbeid en Sociale Zekerheid. We dagen je uit om daarbij je ervaring, kennis, expertise en netwerk optimaal te benutten en uit te bouwen. Je kunt daarbij gebruik maken van interne en externe  trainingen.

We gaan een jaarcontract aan voor 32 of 38 uur per week met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.

Regioplan is gevestigd op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station en daarom uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Reageren
Voor meer informatie kun je bellen met Sandra Winsser (Personeelsmanager) op telefoonnummer 020 – 5 315 323 of mailen sandra.winsser@regioplan.nl.

Wij ontvangen graag een brief van maximaal 350 woorden en een cv waaruit jouw vaardigheden en ervaring blijken. Je brief kun je richten aan sandra.winsser@regioplan.nl.

Reageren voor 11 juni 2019.

De eerste gespreksronde is gepland in de week van 17 juni.

Wij stellen geen prijs op acquisitie door bemiddelingsbureaus n.a.v. deze advertentie.