Senior Onderzoeker Arbeid en Arbeidsmarkt

32-38 uur

Word jij gezien als expert op het brede beleidsterrein van Arbeid en Arbeidsmarkt? Neem je als vanzelfsprekend het voortouw binnen onderzoeksprojecten en -aanvragen? Wil je met topcollega’s werken aan actuele beleidsvraagstukken? Dan ben jij degene die we zoeken!

Functie-inhoud
Als senior ben je verantwoordelijk voor de werving en leiding van (complexe) onderzoeksprojecten en adviestrajecten. Je schrijft offertes, bent projectleider en blijft zelf ook graag betrokken bij de uitvoering. Je bent een primus inter pares binnen het team. Je volgt vernieuwingen in het vak en beleidsterrein op de voet. Intern investeer je in kennisdeling en coaching van (junior) onderzoekers. Je bent extern gericht en zorgt dat je zichtbaar bent binnen het werkveld. Je bent ambitieus om onze goede marktpositie verder uit te bouwen.

Functie-eisen
We zoeken een academicus (bijvoorbeeld algemene economie of arbeidsrecht) met ruime ervaring in een (commerciële) onderzoek-/adviesomgeving op het beleidsterrein Arbeid en Arbeidsmarkt. Uit je cv blijkt acquisitiekracht en ervaring met het leiden van complexe projecten. Je kent zowel de beleids- als de onderzoekskant van het veld goed. Je bent een volwaardige gesprekspartner op alle niveaus. Je beschikt over een relevant netwerk en (potentiële) opdrachtgevers zien jou als expert op het beleidsterrein.

Over ons
Regioplan levert beleidsonderzoek, beleidsadvies en (personele) ondersteuning bij de implementatie van beleid. Kijk op www.regioplan.nl om een beeld te krijgen van ons werk.

Bij Regioplan worden projecten in teams opgepakt, waarbij hard werken samengaat met een goede collegiale sfeer en ruime mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen. Het spreekt voor zich dat je bij ons inhoudelijk gedreven collega’s treft en gestimuleerd wordt om je professioneel verder te ontwikkelen.

Aanbod
Wij bieden een stevige functie waarin je je inhoudelijk nog verder kunt ontwikkelen. Naar buiten toe ben je of word je binnen afzienbare termijn één van de boegbeelden van Regioplan. Intern ben je een volwaardige sparringpartner voor je collega’s en werk je met hen samen bij het verder ontwikkelen van het terrein Arbeid en Arbeidsmarkt. We bieden je de mogelijkheid om je ervaring, kennis, expertise en netwerk optimaal te benutten en uit te bouwen. Je kunt daarbij gebruik maken van interne en externe trainingen.

We gaan een jaarcontract aan voor 32 of 38 uur per week met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.

Regioplan is gevestigd op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station en daarom uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Reageren
Voor meer informatie kun je bellen met Sandra Winsser (Personeelsmanager) op telefoonnummer 020 – 5 315 323 of mailen sandra.winsser@regioplan.nl.

Wij ontvangen graag een brief van maximaal 350 woorden en een cv waaruit jouw vaardigheden en ervaring blijken. Je brief kun je richten aan sandra.winsser@regioplan.nl.

Reageren voor 11 juni 2019.

De eerste gespreksronde is gepland in de week van 17 juni.

Wij stellen geen prijs op acquisitie door bemiddelingsbureaus n.a.v. deze advertentie.