Onze missie

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het onderzoeken, uitvoeren en ontwikkelen van beleid. Dit doen wij al sinds 1984 en daarmee zijn wij een van de langst bestaande, volledig op beleidsondersteuning gespecialiseerde bureaus in Nederland.

Waar we trots op zijn?

  • We zijn goed; we leveren kwalitatief hoogstaand werk, met respect voor privacy en aandacht voor innovatie en verbinding. Opdrachtgevers weten ons te vinden.
  • We blijven verbeteren; we werken met verbetercycli en zijn het eerste bureau voor beleidsonderzoek met een gecertificeerd systeem voor kwaliteitsmanagement in Nederland.
  • We zijn vernieuwers; we verzamelden al digitale data toen internet nog in de kinderschoenen stond.
  • We zijn groen; altijd geweest eigenlijk. We zijn het eerste bureau voor beleidsonderzoek waarvan de bedrijfsvoering volledig klimaatneutraal is.
  • We zijn sociaal; we deden al aan MVO toen niemand nog wist waar dat voor stond. We werken samen met Emma at work en zijn lid van de GAP 200. Dit programma helpt jongeren met een fysieke beperking richting werk.

We werken aan beter beleid voor een betere samenleving. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we daarbij zorgvuldig omgaan met onze opdrachtgevers, ons personeel en onze omgeving.