Bij Regioplan werken inhoudelijk gedreven onderzoekers. Wij kijken buiten de grenzen van werkvelden en omarmen innovaties op methoden en technieken. We werken samen aan projecten, waarbij hard werken samengaat met een goede collegiale sfeer en ruime mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen. Bij Regioplan word je gestimuleerd om je professioneel verder te ontwikkelen en bij te dragen aan onze VIBE.

Regioplan VIBE

Doen waar je goed in bent, dat stimuleren wij. Door te laten zien wat we doen, zeggen we veel over wie we zijn. De Regioplan VIBE: Verbindend, Innovatief, Beleid, Expert.

Diversiteit

Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie, waarbij iedereen zich betrokken voelt en de ruimte heeft zichzelf te zijn. Als we elkaar qua methodologische expertise, temperament, (culturele) achtergrond, levensstijl of op andere manieren aanvullen, betekent dit ook een verrijking van invalshoeken in het werk.

Interesse?

Herken je je in onze VIBE? We zoeken regelmatig nieuwe talentvolle collega’s met een goede presentatie, een open blik en vlotte pen. Als je daarnaast ook inhoudelijke kennis hebt of gedreven bent deze op te bouwen op één van onze werkvelden, zou je zomaar eens die nieuwe collega kunnen zijn!

Je kunt open solliciteren of je aanmelden voor onze vacature-update.

 

Onderzoeker Criminaliteit, Veiligheid & Recht

Ben jij de onderzoeker die wij zoeken?

Vacature-update

Wil je op de hoogte worden gehouden van onze vacatures? Vul dan je e-mailadres in.

Met het invullen van je e-mailadres geef je toestemming om te worden opgenomen in de maillijst van de vacature-update.


Open sollicitatie of vragen?