Wat doen we?

Bij Regioplan werken inhoudelijk gedreven onderzoekers. Wij kijken buiten de grenzen van werkvelden en omarmen innovaties op methoden en technieken. We werken samen aan projecten, waarbij hard werken samengaat met een goede collegiale sfeer en ruime mogelijkheden om zelf initiatieven te nemen. Bij Regioplan word je gestimuleerd om je professioneel verder te ontwikkelen en bij te dragen aan onze VIBE.

Regioplan VIBE

Doen waar je goed in bent, dat stimuleren wij. Door te laten zien wat we doen, zeggen we veel over wie we zijn. De Regioplan VIBE: Verbindend, Innovatief, Beleid, Expert. Hoe we dat samen doen lees je hier.

Werken bij

Om keer op keer hoogstaande kwaliteit te kunnen leveren is vitaliteit en veerkracht van onze medewerkers een absolute vereiste. Wij hebben veel aandacht voor een gezonde en veilige werkplek en een goede werk-privé balans. Dit uit zich onder andere in flexibele werktijden en -locatie en een verlofregeling met bijvoorbeeld aanvullend gezinsverlof en allerlei mogelijkheden tot maatwerk. We geven veel ruimte aan professionele ambities en ruim baan om expert te worden op een beleidsterrein. Dat doen we ‘on the job’ maar ook door een op maat gemaakt trainingsaanbod.

Diversiteit

Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie, waarbij iedereen zich betrokken voelt en de ruimte heeft zichzelf te zijn. Als we elkaar qua methodologische expertise, temperament, (culturele) achtergrond, levensstijl of op andere manieren aanvullen, betekent dit ook een verrijking van invalshoeken in het werk.

Interesse?

Herken je je in onze VIBE? We zoeken regelmatig nieuwe talentvolle collega’s met een goede presentatie, een open blik en vlotte pen. Als je daarnaast ook inhoudelijke kennis hebt of gedreven bent deze op te bouwen op één van onze werkvelden, zou je zomaar eens die nieuwe collega kunnen zijn!

Bekijk hierboven onze actuele vacatures. Je kunt ook open solliciteren of je aanmelden voor onze vacature-update.