Doe maar gezond en duurzaam!

06-08-2019

Aandacht voor een gezonde en duurzame leefstijl is niet meer weg te denken uit de Nederlandse samenleving. Ook wij dragen daar in onze projecten een steentje aan bij.

In Nederland zijn er volop initiatieven om te stimuleren dat mensen gezonde keuzes maken die het milieu en klimaat zo min mogelijk belasten. Deze initiatieven bieden kansen om mensen fitter en gezonder te krijgen en om milieu- en klimaatdoelen te behalen. Maar het beïnvloeden van keuzeprocessen van mensen is uitdagend en de rol van de omgeving moeten we niet onderschatten. Wij helpen beleidsmakers graag met dit ingewikkelde vraagstuk. Dat hebben we recent in diverse projecten gedaan door het doen van onderzoek naar impact en werkzaamheid, het in kaart brengen van kosten en baten en het ondersteunen bij het ontwikkelen van leefstijlaanpakken.

Bent u geïnteresseerd in dit onderwerp? Neem dan een kijkje op ons nieuwe werkveld Leefstijl en duurzaamheid. Daar treft u ook een overzicht van onze recente en relevante projecten op dit terrein.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miranda.