Het Regioplan deelnemerregistratiesysteem (DRS) maakt gebruikers administreren eenvoudig, inzichtelijk en goed beveiligd. Wij hebben het Regioplan DRS gemaakt zodat het flexibel is en volledig afgestemd kan worden op de registratie-eisen van uw project. Het DRS is ontwikkeld om op gestandaardiseerde wijze deelnemers te registreren, terug te zien wie al geregistreerd is en aanvullende gegevens, nu of later, toe te voegen. Indien meerdere casemanagers actief zijn, dan kunnen deze ieder separaat inloggen. Zij kunnen naar keuze elkaars deelnemers zien, of dit kan juist afgeschermd zijn.

Het DRS is ingezet bij meerdere Regioplanprojecten. Eén daarvan is een re-integratieproject in opdracht van Stichting GAK. Wij analyseren de impact en de effectiviteit van zeventien verschillende re-integratieprojecten. Elk project registreert gemakkelijk en snel, via onze website, haar eigen deelnemers in het Regioplan DRS. De casemanagers zien ook wie al geregistreerd is in hun project en kunnen aanpassingen doen als dat nodig is. Wanneer een deelnemer uitstroomt, worden haar gegevens definitief en blijven deze zichtbaar, maar kan niet meer worden aangepast. Zo maakt het Regioplan DRS deelnemers administreren eenvoudig, inzichtelijk en veilig.

Wilt u zien hoe het Regioplan DRS eruit kan zien, klik dan hier: VoorbeeldDRS1, VoorbeeldDRS2

Het is mogelijk om een demoversie van ons deelnemersregistratiesysteem uit te proberen.
Klik hier voor de demo-omgeving van coördinator (die, eenmaal ingelogd, deelnemers kan registreren).
Klik hier voor de demo-omgeving van administrator (die, eenmaal ingelogd, verschillende projecten en locaties overziet).

Voor verdere informatie over ons deelnemersregistratiesysteem kunt u contact opnemen met Thomas Dolman.