Joint venture Regioplan BV, Workinglife BV en Hardeman Management BV

01-12-2017

Oprichting Humaniaqs B.V.

Op 28 november 2017 hebben Regioplan, Workinglife en Hardeman Management de joint venture Humaniaqs opgericht. De bedrijven brengen hun HR- en arbeidsmarktanalyse-instrumenten en kennis in deze nieuwe onderneming in. Het doel van de joint venture is om voor eind 2018 een nieuwe productenrange te lanceren op het gebied van predictive analytics voor HR en arbeidsmarkt. De drie partijen brengen hun innovatieve kracht op de arbeids- en onderwijsmarkt samen, waardoor een versnelling gerealiseerd wordt in de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten.

Logo Humaniaqs

Humaniaqs levert op een objectieve, datagedreven manier diensten en producten die een direct verband leggen tussen medewerkers, hun competenties en hun bijdrage aan de organisatieprestatie. Met deze methodiek kunnen inzichten worden gegenereerd die concreet bijdragen aan HR-werkvelden als strategische personeelsplanning, opleidings- en loopbaanmanagement en arbeidsmarktbeleid. Humaniaqs is gevestigd in Amsterdam.

Over Regioplan
Regioplan levert sinds 1984 onderzoek en advies ter ondersteuning van beleid en is daarmee een van de langst bestaande onafhankelijke specialisten op dit terrein. Regioplan werkt voor overheden, bedrijven, het maatschappelijk middenveld en de Europese Unie. Regioplan levert maatwerk op de belangrijkste kennisgebieden voor beleid en hanteert daarbij een interdisciplinaire aanpak en up-to-date onderzoekstechnieken (www.regioplan.nl).

Over Workinglife
Workinglife ontwikkelt en realiseert slimme (web)applicaties die grote hoeveelheden data verzamelen, ordenen en verwerken in het door u gewenste format. Daarmee ondersteunt Workinglife opdrachtgevers in vooral de arbeids- en onderwijsmarkt. Door kennis en jarenlange ervaring met het verzamelen en het verwerken van data is Workinglife in staat voor elke klantvraag een maatwerkoplossing te realiseren (www.workinglife.nl).

Over Hardeman Management
Jaap Hardeman heeft als bedrijfskundige in verschillende rollen de ontwikkelingen op het gebied van e-HRM en de dynamiek op het snijvlak van Business, HR en Digitalisering actief meegemaakt. De laatste 10 jaar brengt hij op diverse manieren zijn visie op de inrichting en digitalisering van Human Capital Management in de praktijk. Zijn paradepaardje is HR Analytics door middel van het datagedreven verbinden van competenties aan business performance.

Voor meer informatie:
Jaap Hermsen M 06 – 53 69 13 33
Jaap Hardeman M 06 – 43 02 14 60
Jos Lubberman M 06 – 54 67 51 92

Of kijk op www.humaniaqs.nl.

Humaniaqs B.V. – Jollemanhof 18 – 1019 GW Amsterdam – www.humaniaqs.nl